Idag

Idag vet jag inte om jag kommer hinna rida eller göra något med hästarna överhuvudtaget. Vid 2 ska jag åka iväg till min terapeut för ryggen och sen ska jag iväg på valborgsfirande, så det får helt enkelt bli imorgon istället! Igår red jag i alla fall Luna i westernsadeln i sommarhagen. Fokuserade mycket på rösthjälperna, vill att hon ska kunna stanna när man säger "ptroo" men hon har inte förstått att hon ska göra halt än utan det funkar bara i galopp och främst i trav än så länge.
 
Det här får bli ett kort inlägg och ni får räkna med att det blir ursel uppdatering idag!
Edit: Får se om mitt nova bett som jag köpte för några dagar sen kommer idag, jag får hoppas på det annars kommer det inte fören på fredag. Hoppas även att Crazy ska gilla det.
 

Dåligt av mig

Har verkligen inte orkat blogga idag. Skriver om dagen idag i morgon! Gonatt på er! 


Godmorgon

Idag är det Crazys vilodag, därför tänker jag rida på Luna (med westernsadeln så klart) men det blir inte fören senare ikväll. När mamma kommer hem sen så ska vi överningsköra så jag kanske är hemma vid 19.00. Som tur är så är det ju ljust ute till 21 nu, så himla skönt! Tycker inte ni också det? :D Btw så verkar det som att grannarnas nya häst är sjuk.. Jag har inte pratat med dom men när jag kom till stallet igår vid 21-tiden så stod dom och tog tempen på henne. Hoppas inte det är något hon har dragit hit bara..
 

Nu är det verkligen sommar och det var så himla härligt att rida i skogen igår, åh. Vill bara att åkrarna ska bli klara så jag kan rida mina vanliga skogsrundor och slippa gå på vägen så himla mycket!!
 
Jag och småfeta Crazy förra sommaren, innan skadan <3