Ny dag, nya tag

Innan vi hade bestämt oss för att köpa en till häst så prioriterade vi lastningen, vi ville inte lägga ner mer pengar, tid och energi på en häst som inte kan gå in i transporten. Vi hade fått nog efter Crazys påhitt, därför tänkte vi att Luna är perfekt, men hon visade en riktigt dålig sida igår. Sånt händer och nu har jag gått vidare från det, det som inte fick hända. Senare ikväll måste jag ta mig ner till ridhuset igen eftersom Luna nu har stått ett tag, jag trodde ju att vi skulle kunnat åka iväg igår. Det blir förmodligen någon av de dressyrövningar som jag la ut häromdagen, jag ska försöka öva mycket på snabba reaktioner, övergångar och smidighet framöver. Sedan vill jag även att hon ska kunna vara lite flexibel och kunna byta till rätt galopp över hindret, galoppombyten känns lite överkurs för mig som aldrig har kunnat det, men hästen ska åtminstonde kunna gå i rätt galopp genom en hel hoppbana. Det är både lång och kortsiktiga mål.
 
 

Ingen Wanja-träning idag

Är väldigt väldigt besviken just nu, både på mig själv och på Luna. Hon ska inte ha några problem med transporten men just idag hade hon bestämt sig för att vägra gå in. Otroligt besviken och kommer inte blogga mer idag.
 

Ingen ridning idag

Nej, som rubriken säger. Jag hade totalt glömt att broddhålen är fulla med is när man tar in hästen så hon måste stå inne i åtminstone 1/2-1 timme innan det har smält och då har det redan hunnit blivit för mörkt. Blev väldigt opepp när jag tog in henne och upptäckte det, så det är lite därför också. Jag tror det bara är bra att hon får spara energin till i morgon, då det är hoppträning. Men nu står i alla fall alla hästarna inne och äter hö, dem fick gå ute lite kortare än vad de brukar göra i vanliga fall. Det är världens stormväder ute och dem fick ändå gå minst 7 timmar så det gör inte så mycket.
 
Haha, lilla svansen! (läs: hon är född med kort svans)