Körlektioner

Jag kunde inte hålla mig från att rida idag när jag kom hem i alla fall, Crazy och jag tog en skritt/trav tur runt 2 stooora åkrar. Underbart. På torsdag ska vi förmodligen iväg till Wanja och träna lite terräng igen. Bäst att passa på för i höst kommer jag inte ha tid att träna eller knappt rida min pingla, får tårar i ögonen av tanken. Önskar så mycket att jag hade råd att ta med båda 2 till Vreta.

Den bästa vännen man kan ha & att rida ut ensam med henne är kvalitetens kvalitets tid.

Intensivt

Nu kommer hästarna få stå ett tag, ALL fokus går till att gå intensivkursen för körkortet under 2 veckor. Kommer ta 2-4 lektioner varje dag och kommer plugga varenda minut jag har över. Så vi hörs när jag har tid igen!
Dag 5 på ridlägret

Sista dagen!
Lektion 8:
Dressyr på min tränares häst Skyen - Wanja tyckte jag skulle få rida en häst som är välutbildad och vet vad han gör. Det kan man verkligen säga att han visste, otroligt roligt att få känna hur det förhoppningsvis ska kännas att rida Luna i framtiden! Jag fick öva på att inte stressa in i galoppen, att sitta korrekt och att låta hästen bära sig själv. Det var väldigt lärorikt och nyttigt för mig! Har tagit till mig allt som jag lärde mig på Skyen (som Förövrigt är Lunas halvbror) och kommer fortsätta öva på allt det på mina egna hästar. Det var inte fören under detta pass som jag verkligen insåg att hästen måste bära sig själv och att det ända jag ska göra är att vägleda. Jag fick känna hur det ska kännas så riktigt helt enkelt!

Avslutningen:
Terrängbanan med Crazy - Avslutningen gick bra, i allafall själva uppvisningsrundan. Uppvärmningen däremot gick inte så bra. Crazy var rätt stressad och bara galopperade runt, hon vägrade några gånger på de första hinderna men sen gick det bra. Det funkar nästan alltid som bäst mellan henne och mig när det väl gäller! Så avslutningsrundan klarade vi felfritt. Glad!

Crazy 2012!