Mycket att göra, för lite tid

Crazy har gått på halvfart i 2 veckor, har varit så himla stressad med allt. Framför allt med att inte hinna med vännerna efter skolan, det är typ det ända jag vill göra just nu (dock inte nu när det är lov, men annars). Att gå i skolan och va med vänner, hästandet har det varit dålig motivation på. De börjar dock komma tillbaka nu när jag är hemma och får göra lite som jag vill. Känner mig kvävd på det uppstallade stallet på Vreta, hästarna får bara gå ute 7 timmar och jag tycker det är för lite för Crazy. Men men. Vi ska till sadelutprovaren på onsdag och titta lite hur sadeln ligger nu. Tycker den ligger o rullar lite på ryggen på henne, hon har ju fått upp ryggen ordentligt nu när hon fått mycket mer muskler.

Lite blandade bilder från veckorna som gått sen senast: Hoppningen

Godmorgon!
Igår var jag och Crazy på varbygård och hoppade. Vi tävlade dock bara clearrounden, jag skulle ha efteranmält mig till 80 cm KM men jag kände att 8 hinder + 5 hinder omhoppning skulle bli alldeles för hårt för henne så jag nöjde mig med  vår 70 runda. Den gick Förövrigt väldigt bra, dock störde jag henne lite så att vi kom in fel på 2a hindret vilket gjorde att vi petade det hindret. Annars är jag så himla nöjd. Crazy känner när det är allvar, blir ett helt annat sug emot hinderna än om det är vanliga hoppträning.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska ut i stallet och förbereda för att åka inväga igen. Idag är det dags för terrängen. Glömde tyvärr systemkameran på vreta så mamma har bara filmat med sin mobil hittills. Hon får filma med min idag så blir det någorlunda bra kvalité. Efter tävlingen åker vi direkt till vreta igen.
Läget

Tänkte kika in här och berätta lite hur det ligger till med Crazy och mig. Crazy mår prima, vi ska tävla i helgen på varby hos min tränare. Mig är det lite sämre med, visade sig att jag hade lunginflammation. Inte så konstigt att jag har varit sjuk i över 3 veckor nu.. 

Denna vecka har jag bara trimmat i paddocken, tagit 2 skutt och ridit ut 1,5 timma. Får inte anstränga mig så mycket. Är rätt nervös inför imorgon då jag ska köra hästtransport (med häst i) för första gången i hela mitt liv och dessutom är jag helt ensam så jag hoppas verkligen arter går vägen!

Men det var väl ungefär det jag hade att berätta, det kommer förmodligen bilder och filmer efter tävlingarna i helgen.