Mockning

På morgonen idag var jag ute och mockade åt Crazy och två andra tjejers boxar, jag är den ända av "privatryttarna" i min klass som har stannat på skolan över helgen så jag tog på mig det. Har ju ändå inte speciellt mycket att göra här så jag kan lika gärna ställa upp på det. Har även varit i tvättstugan några gånger idag och tvättar kläder, jag tror jag ska tvätta lite grejer i stallet idag också.
 
Lite senare, efter 3 någon gång drar jag ut till stallet och rider Crazy. Jag kommer ändra om veckoschemat litegrann för jag tänker att Crazy klarar av mer än jag har trott. Jag är alltid nojig och det vet alla som känner mig, det ända jag tänker på är Crazys gamla skada och det är egentligen bara onödigt för innerst inne vet jag att det inte är någon fara. Jag tänker köra igång nu och sen får vi se helt enkelt, jag har sagt i över ett halvår nu att jag bara ska köra igång lite försiktigt men har aldrig kommit till skott att börja rida henne ordentligt igen. SÅ, såhär kommer den kommande veckans schema se ut:
 
Lördag (idag): Trimma i paddocken, mest skritt och trav. Öva på minska volterna och mjuka upp. Lite galopp i båda varv men inga krav.
Söndag: Travslingan 3-4 varv, dvs ca 3-4 kilometer. Mycket trav och galopp.
Måndag: Skrittpromenad för hand ca 30 minuter.
Tisdag: Paddocken, öva tempoväxlingar i alla 3 gångarter.
Onsdag: Skrittpromenad för hand ca 30 minuter.
Torsdag: Vila helt.
Fredag: Tempoväxlingar i alla gångarter på travslingan.
 
Sen följer jag säkert inte detta exakt men det är ungefär den insentieten jag vill ha denna vecka.
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback